Tercer mes a San Francisco: Stanford

Tard, molt tard, però aquí escric l’entrada del tercer mes 🙂

Es pot resumir en seguir fent nous contactes, noves oportunitats, presentacions dels diferents serveis que oferim a Volcanic, coneixent nous racons de San Francisco i un curs a Stanford!

Ja que estic per Silicon Valley vaig buscar algun curs interessant, i vaig acabar a Stanford! i quina millor manera de conèixer aquesta universitat que estudiant-hi!

A part que la gent que hi ha és molt crack, el campus és impressionant, és una ciutat dins de Palo Alto. Tot i se un cap de setmana, estava tot ple d’estudiants. La biblioteca plena, gent voltant pel campus, estudiant en bars i zones verdes… no veies massa ningú perdent el temps.

El curs era sobre negociació “Negotiation Mastery: Achieving Outstanding Results and Relationships“. En un 80% va ser pràctic en el sentit més literal de la paraula. Entre els diferents estudiants ensrepartíem rols de diferents casos i ens havíem de posar a negociar entre nosaltres, posant en pràctica els coneixements apresos en una lectura prèvia al curs i durant el mateix.

Tot va girar al voltant de l’aproximació del diagrama ICON:

  • Interessos. És la part subjectiva de la negociació
  • Criteris. La part objectiva, informació que es pot aportar
  • Opcions. Un cop sabem el interessos i tenim criteris, podem definir diferents opcions per cada part implicada en la negociació
  • Alternatives. Si la negociació no va bé, alternatives que les parts tenen

Es podria resumir en què una bona negociació es fa abans de fer-la, durant la preparació. És vital anar-hi amb els deures fets per tal que totes les parts implicades estiguin contentes amb el resultat. I si no es pot arribar a bon port, sempre has de tenir preparades les alternatives.

Durant aquest mes vam acabar de perfilar el roadtrip amb la Júlia, el qual ja hem fet en el moment d’escriure aquestes línies i que explicaré en la pròxima entrada 🙂

Tweet about this on TwitterBuffer this pageShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on Reddit
Tercer mes a San Francisco: Stanford